غذای اصیل جهرمی (یَخنی عدس)

یَخنی عدس
مواد لازم :
گوشت نیم کیلو
عدس نیم کیلو
بادمجان ۴عدد
کلم سر(کلم قمری)۴عدد
گوجه ۲عدد
پیاز ۲عدد
روغن به مقدار لازم
نمک،فلفل،ادویه به مقدار لازم

طرزتهیه:
پیازها را خورد کرده و در یک قاشق روغن تفت می دهیم بعد از اینکه پیازها طلایی شد گوشت را به آن اضافه می کنیم وقتی گوشت تغیر رنگ داد گوجه خورد شده،نمک،فلفل وادویه را به آن اضافه می کنیم. بادمجان ها را پوست می گیریم واز وسط نصف می کنیم،کلم ها را هم پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم و در روغن سرخ کرده بعد از اینکه گوشت نیم پز شد عدس،بادمجان وکلم را به گوشت اضافه کرده می گذاریم غذا جا بیفتد.
(در جهرم سبزی معطری هست که به آن ریحان میخکی می گویند که از این سبزی بصورت خشک در این غذا استفاده می کنند.)

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *